Müdürümüzün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Son Güncelleme Tarihi : 29.08.2017 20:56:41

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Kıymetli Öğrencilerimiz;

30 Ağustos Zaferi; tarihi zaferlerle dolu olan, büyük bir inanç, sevgi ve azimle vatanını savunan yüce milletimizin istiklal mücadelesi verdiği tarihi bir gündür. Bu istiklal mücadelesinde milletimiz; birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile omuz omuza verdikleri bir mücadeleden tarihte eşi görülmeyen bir zaferle çıkarak destan yazmıştır. Bu uğurda büyük bir fedakarlıkla canını hiç düşünmeden feda eden kahramanlarımız sayesinde bayrağımız özgürce dalgalanmakta, neslimiz ise bu inanç ve sevgi sayesinde hür ve özgürce yaşamaktadır. Bizlere düşen görev ise büyük bir azim ile emanet edilen vatanımıza aynı sevgi, saygı ve bağlılıkla sahip çıkmaktır. Bilindiği gibi bu zafer kolay kazanılmamış, nice zorluklarla girilen bu mücadeleden bizi gururla çıkaran yüreklerdeki azim, irade ve vatanseverlik olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, bizlere bu gurur dolu zaferi yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum.

Yrd. Doç. Dr. Yusuf SÜLÜN

Destek &Talep Formu