Yüksekokul Müdürümüzün Hemşireler Günü Mesajı

“Hemşirelik, özünde insan sevgisi olan, çok özel ve saygın bir meslektir. Tarih boyunca değer gören, saygınlığını hiç yitirmeyen bu meslek, gelişen teknolojilere, değişen hizmet anlayışlarına karşın değerini asla yitirmemiştir. Çünkü hemşirelik, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanılarak büyük bir sabır ve sevgiyle yapılan nadir mesleklerdendir.

Bu kutsal mesleğe yeni neferler yetiştirmeye, öğrencilerimizin günümüz teknolojileri doğrultusunda en iyi şekilde eğitim görmeleri amacıyla gayret göstermeye devam eden tüm arkadaşlarımın ve hemşirelik programında okuyan öğrencilerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü tebrik ediyor, bu kutsal ve onurlu mesleklerinde başarılarının devamını diliyorum.”

Yrd. Doç. Dr.Yusuf SÜLÜN
Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu