Acil Durum Tatbikatı

Meslek Yüksekokulumuzun düzenlemiş olduğu “1. YETENEKTEN KARİYERE KENDİNİ KEŞFET, GELECEĞİNİ PLANLA GÜNLERİ” kapsamında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATT-DER) işbirliğinde 21 Mayıs Salı Günü acil durum tatbikatı yapılmıştır.

Tatbikatda; öğrencilerle araç içi kazası, göğüs ağrısı, dar alandan hasta çıkarma, ampute kol, yanık ve doğum vakaları ile simülasyon çalışmaları başarı ile tamamlanmıştır. Bu tatbikatda mezun olacak olan Paramedik öğrencilerinin mesleki gelişimlerini, bilgi ve becerilerini artırmak hedeflenmiştir. Son derece verimli geçen organizasyonda emeği geçen Muğla İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve UMKE birimine, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkan Yrd. Sultan KORKMAZ DÜZLER, İstanbul ilinden katılan Genel Başkan Yrd. Fidan KURT, Aydın ilinden katılan Feyza Duygu ÖRSÇELİK, ATTDER Muğla İl Başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN, ATTDER Muğla İl Yönetiminden; Soner Gürkan AKKOÇ, Burak GÜNEŞ, Semih ÇEKİÇ, Mehmet Tufan AYDIN, Hatice DİVARCI, Abdulkerim BÜLBÜL ayrıca vaka makyajını yapan Paramedik Ömür KARAMEMİŞ, Fethiye Telsizciler ve Radyo Amatörleri Derneğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2021 12:50

Son Etkinlikler