DAVRANIŞ ANALİZİ VE DAVRANIŞSAL OTOPSİ KONFERANSI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun  1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında 7 Aralık Cuma günü düzenlemiş olduğu “Davranış Analizi ve Davranışsal Otopsi (Acil Sağlık Hizmeti Sağlayıcıları ve Kolluk Kuvvetleri İçin)” adlı konferans yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Öğretim Elemanı olarak görev yapan ve aynı zamanda Şalcı Bacı, Subliminal İşgal, Bilinçaltı Reklamcılık ve İletişim Teknikleri, Reklamın Görsel Tarihi, Medya Terimleri Sözlüğü, Beden Dili ve Yalan Yakalamanın El Kitabı, Psikolojik Virüs adli kitapların yazarı olan Akademisyen Yazar Sefer DARICI’nın konuşmacı olduğu konferansa sağlık çalışanları, avukatlar, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katılım sağlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 11.12.2018 11:08:32 Okunma Sayısı : 875