YAZ OKULUNDA BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği’ne istinaden (Bkz. 6. Maddenin 11 ve 12. bentleri) 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde başka üniversitelerden ders alacak olan öğrencilerimizin aldıkları derslerin eşdeğer derslere saydırılabilmesi için ekteki dilekçeyi doldurup Bölüm Başkanlığının uygun görüşünü alarak Bölüm Sekreterlerine iletmeleri gerekmektedir. Söz konusu talep Yüksekokul Yönetim Kurulunda uygun bulunduktan sonra öğrenci ilgili üniversiteden ders/ler alabilecektir.

NOT 1: Talebi uygun bulunmayan veya talepte bulunmayan öğrencilerimizin Yaz Döneminde başka üniversitelerden aldıkları dersler KESİNLİKLE öğrenci transkriptleri işlenmeyecektir.
NOT 2: Öğrenciler bir dönemde sadece bir üniversitede yaz okuluna kayıt yaptırabilir.
NOT 3: Her bir yaz okulu döneminde, yirmi dört krediyi aşmamak üzere en çok dört ders Üniversite dışından alınabilir.
NOT 4: Dilekçenizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına Yaz Okulu Başvuru tarihinizden 15 gün önce Bölüm Sekreterlerine ulaştırmanız gerekmektedir.

Yaz Okulunda Başka Üniversiteden Ders Alma Dilekçesi

Son Güncelleme Tarihi : 28.06.2024 16:00 Okunma Sayısı : 75