DİLEK AĞACI PROJESİ

Öğr. Gör. Mahmut BELER'in koordinatörü olduğu Fethiye Ilce Milli Egitim Mudurlugu ile FETAV, Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği ve Fikir Atölyesi Dernegi ortakliginda yurutulen; engelli bireylerin dileklerini gerçekleştirerek toplum içinde önemli bir konumda var olduklarını hissetmeleri ve toplumda engelliler ile ilgili farkındalık sağlanması hedeflenenen DILEK AGACI isimli proje kapsaminda Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki öğrencilerin dileklerinin gerçekleştirildiği, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere mangalda sucuk ekmek ve ayran ikramının yapıldığı etkinliğe Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serap Selver KİPAY, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2021 12:54

Son Etkinlikler