NOSTALJİK BİR EKİM

Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Fethiye  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Nostaljik Bir Ekim" isimli etkinlikte Fethiye Belediyesi Huzurevi sakinleri ve Fethiye halkına Türk Sanat Müziği dinletisinin ardından film gösterimi yapıldı.

Bu organizasyona destek olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda Görevli Öğr. Gör. Muattar Demet Doğruöz ve yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu’na, SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’ne, Baysal Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti.’ne, Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı’na, Fethiye Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2021 12:50

Son Etkinlikler