2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı ile Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programlarını başarıyla tamamlayan değerli öğrencilerimiz mezuniyet sevinçlerini sevdikleriyle birlikte gerçekleştirilen törenle çoşkuyla yaşadılar.
Üniversitemiz Fethiye İşletme Fakültesi Umut Ertürk konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine tüm personelimiz, misafir hocalarımız, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali SÜLÜN, Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İsmail Uysal, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat BİLBAY, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan DADAŞOĞLU, Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Dr.Mehdi SADAT, ve öğrenci yakınlarımız yoğun ilgi ve katılım sağladılar.  
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla  başlanan  törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali SÜLÜN ve Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Uysal  birer konuşma yaparak mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar dileyip görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandıklarını kaydettiler. Törende okul birincisi Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı öğrencimiz Asya Ercan kunuşmasını gerçekleştirip başarı kütüğüne alkışlar arasında çivi çakma mersimini gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz bundan sonra üstlendikleri görevlerini en iyi şekilde ifa edeceklerine dair Paramedik Andlarını ve Yaşlı Bakımı andlarını okuyarak and içtiler . Öğrencilerimize  Okulumuz akademisyenleri tarafın tebrik ve başarı belgelerinin sunumunun ardından öğrencilerimiz mezuniyet nişanesi olan kep atma etkinliğini büyük bir heyecan ve çoşkuyla gerçekleştirdi.
Tüm öğrencilerimize eğitim öğretimlerini başarıyla tamamladıkları için tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.  

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2024 11:51 Okunma Sayısı : 205

Son Haberler