FETHİYE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU HATIRA ORMANI

Öğretim Görevlisi Mahmut BELER’in yürütücüsü olduğu Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında planlanan ve Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyon ile Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Hatıra Ormanı oluşturulmuştur.

Üzümlü yolu üzeri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Çeşmesi mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğe Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Haliloğlu, Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serap Selver KİPAY, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali SÜLÜN, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül YUR, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özcan AYGÜN, Fakülte Sekreteri Özet DORUM, Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreteri Zehra YILMAZ, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Sekreteri Faruk Taner COŞKUN, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılmıştır.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinlik 100 adet çam fidanının dikilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son bulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 14.03.2019 11:52:45 Okunma Sayısı : 950