Fidan Dikim Etkinliği

Öğr. Gör. Mahmut BELER’in yürütücüsü olduğu Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında planlanan ve Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyon ile Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Hatıra Ormanına Fidan Dikim Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Üzümlü yolu üzeri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Çeşmesi mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğe Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sabri SİDEKLİ, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman KYK Müdürü Abdurrahman GÜNEŞ, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban TAŞAR, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılmıştır.

Bu yıl 2.’si gerçekleştirilen etkinlik ile 100 adet çam fidanının dikilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son bulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi : 28.02.2020 09:32 Okunma Sayısı : 895